Industrieel

24 uurs Service

(077) 396 74 00

Industrieel spuitwerk is een verzamelnaam voor al het spuitwerk wat niet direct te maken heeft met autospuiten of schade herstel. Dit is alles omvattend van het spuiten van houtwerk tot machines en eigentijds design.

Schade-Service Blerick heeft jarenlange ervaring in divers spuitwerk. Wij mogen bouwen op gekwalificeerde en ervaren spuiters die oog hebben voor detail. Tevens hebben wij meerdere spuitcabines waardoor wij ruimte hebben om naast ons reguliere spuitwerk meer uiteenlopende opdrachten aan te nemen.

Schade-Service Blerick is in deze hoedanigheid een partner voor architecten, diverse industrieën en particulieren met uiteenlopende opdrachten in industrieel spuitwerk. Service staat bij ons hoog in het vaandel dus wellicht dat wij ook een oplossing hebben voor uw spuitwerk.

Komt u eenvoudig eens langs met uw vraag of neem contact met ons op voor een afspraak of informatie.

 

Mifa Aluminium

Voor Mifa heeft Schade-Service Blerick voornamelijk magnesium rolstoelwielen gespoten.

Mooi voorbeeld hiervan is de rolstoel van rolstoeltennister Sharon Walraven. Hiervoor heeft Mifa, samen met 3 andere bedrijven, een magnesium rolstoel ontwikkeld. De rolstoel, genaamd ‘The Proof’ is 25% lichter als een aluminium rolstoel. Om de rolstoel nog lichter te maken is de poedercoating vervangen door geavanceerd spuitwerk, welke door Schade-Service Blerick is verzorgd.

Schade Service Blerick Rolstoel the proof
Schade Service Blerick Rolstoelwielen proof

Montagebedrijf Verstappen

Voor Montagebedrijf Verstappen spuiten we veelal aluminium plaatwerk en kokerprofielen die gebruikt worden voor schuifpuien en serres.

Schade Service Blerick aluminium spuiten voor montagebedrijf verstappen
Schade Service Blerick kokerprofielen spuiten voor montagebedrijf verstappen

Schade aan uw voertuig? Onze vakmensen helpen u!