Caravan en camper reparatie en schade

24 uurs Service

(077) 396 74 00

Schade-Service Blerick is een erkend BOVAG caravan- en camperservice bedrijf. Wij zijn het regionale adres voor service, keuringen en reparaties aan uw caravan of camper. Caravan en Camper service en reparatie is een vak apart, dat specialistische monteurs vereist. Wij hebben hiervoor deskundige monteurs in vaste dienst die jaarlijks vele vakantiegangers op weg helpen naar een veilige vakantiebestemming.

Schade Service Blerick helpt u uiteraard ook bij schade aan uw caravan of camper. Wij zijn gespecialiseerd in caravanwand herstel, een duurzaam en kostenbesparende techniek om uw caravanwand schade te herstellen. In tegenstelling tot het gebruikelijke vervangen van een hele wand, kunnen wij uw wand plaatselijk herstellen.

Behalve dat wij caravans en campers deskundig herstellen, kunt u gebruik maken van ons advies en onze contacten in de volledige afhandeling van uw schade. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of advies.

Schade Service Blerick Reparatie caravan en camper

Reparatie caravan en camper

De reparatie van een caravan of een camper is een vak apart. Onze specialistische monteurs helpen u graag met grote en klein reparaties, van het vervangen van een kraan, het repareren van uw boiler tot het herstellen van grotere schades. Een van de specialisaties waarmee Schade-Service Blerick zich onderscheidt, is caravanwand herstel. Dit is een methode waarbij een caravanwand hersteld wordt in plaats van vervangen. Dit is een goedkoper en duurzamer alternatief.

Schade & verzekering

Heeft u een schade die verzekert is of heeft u vragen hierover, dan helpen wij u graag verder. Als BOVAG erkend herstelbedrijf zijn wij u graag van dienst bij de volledige afhandeling van een schade. Wij kunnen u helpen bij de opgave van de schade, de expertise en de reparatie van de schade. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor informatie of voor een afspraak of om uw schade te laten taxeren.

Schade aan uw voertuig? Onze vakmensen helpen u!