(077) 396 74 00

Segway Limburg

Segway Limburg

Segway Limburg is een aparte afdeling van Schade Service Blerick. Segway Limburg is de Limburgse dealer van de Segway PT. De Segway PT (Personal Transporter) is het unieke zelfbalancerende elektrisch eenpersoons voertuig. De Segway PT is in Nederland met name bekend vanuit de toeristische en recreatieve branche. De Segway PT wordt veel gebruikt voor recreatieve toertochten en rondleidingen in natuurgebieden en in grote steden. Ook bij Segway Limburg kunt u een Segway PT huren voor activiteiten en toertochten in heel Limburg.

 

Segway rijden is een unieke ervaring! Het besturen van een Segway PT is onverwacht eenvoudig en veilig. Na een korte introductie slaan twijfels gegarandeerd om in enthousiasme. Segway rijden is een activiteit voor jong (16jr) en oud. De Segway PT wordt zelfs bewust gebruikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

De Segway PT is in Nederland aan zijn opmars bezig in zakelijk gebruik. De Segway PT is een duurzaam en efficiënt vervoermiddel voor medewerkers die normaal gesproken lopend hun werk moeten doen. Met een Segway PT verplaats je je 4x zo snel als lopend en ben je toch net zo wendbaar en flexibel. Daarbij verhoogt de Segway PT de zichtbaarheid van een medewerker. Een Segway PT is ook nog eens financieel en fiscaal aantrekkelijk door zijn duurzame karakter. Wilt u meer informatie over de Segway PT of overweegt u er een aan te schaffen, neem dan contact op met Segway Limburg. Dat kan via het contactformulier van Schade Service Blerick.

 

Segway Limburg komt graag op locatie voor een demonstratie. 

Bezoek de website