(077) 396 74 00

FOCWA

FOCWA

Als erkend FOCWA herstelbedrijf geeft Schade Service Blerick u de FOCWA garantie op al haar werkzaamheden. U kiest voor een FOCWA bedrijf omdat u dan verzekerd bent van kwaliteit en goed opgeleid personeel wat werkt met een optimale bedrijfsuitrusting.

Omdat de bij FOCWA aangesloten bedrijven zeker zijn van hun zaak geven wij u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en verlenen we uitstekende service.

We nemen u zaken uit handen zoals de administratieve afhandeling met de verzekering. We geven deskundig advies over de uit te voeren werkzaamheden. Moderne apparatuur en goed opgeleid personeel garanderen vakkundig uitgevoerde werkzaamheden. Dit zijn zo een aantal punten waarom bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een scherpe prijs/kwaliteit verhouding leveren.

Bovendien is kwaliteitszorg voor bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een belangrijk speerpunt. Kwaliteitszorg is bedoeld om de kwaliteit van de geleverde producten en diensten te waarborgen. Continue alert blijven en kijken waar het (nog) beter kan.

Bent u overtuigd dat u uw auto, motor, caravan, camper, aanhangwagen of bedrijfsauto bij een FOCWA aangesloten bedrijf moet brengen? Maak dan een afspraak bij Schade Service Blerick.

Bezoek de website